Segrun Monsma

Na ruim 35 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, waarvan reeds 15 jaar als zelfstandig Interim & Project Manager, heeft Segrun de overstap gemaakt naar zorg & welzijn om dichter betrokken te zijn met de maatschappelijke vraagstukken van vandaag. Door haar lange ervaring in strategisch project management is zij uitstekend in staat om bij samenwerkingsprojecten snel concrete resultaten te boeken waarbij zij zich richt op de mens die centraal hoort te staan. Zij streeft kortom naar een open samenwerking, kan goed luisteren en concrete resultaten boeken. Bovendien is Segrun analytisch en heeft inmiddels ook veel inhoudelijke en praktische kennis over de zorg & welzijn, waar zij veel gevoel bij heeft.
Segrun heeft vele functies vervuld als Projectleider, Programmamanager maar ook als Procesmanager om procesmatig werken geïmplementeerd te krijgen in organisaties. Als hulpmiddel bij implementaties blijkt vaak het (op maat) trainen van medewerkers een belangrijke sleutel, Segrun maakt dergelijke trainingen tailormade voor bedrijven en geeft deze trainingen ook.

Compliance is tegenwoordig steeds belangrijker geworden, want niet verantwoord handelen kan veel misstanden veroorzaken. Met een Compliance Programma toets je vooral de cultuur van je organisatie, handel je veilig, voldoe je aan de Privacy wetgeving en andere wet- en regelgeving binnen je branche. Vooral de gedragscodes en cultuur zijn voor Segrun ‘tools’ die zij inzet om veranderingen blijvend te realiseren. Als zelfstandig ondernemer heeft zij vele verbetertrajecten begeleid, waar (strategisch) organisatieadvies gericht op de competenties van de medewerkers voor haar de verbinding creëert. Zij weet hier bruggen te bouwen.

Kortom Segrun is een echte professional die de menselijke kant essentieel vindt bij het ondersteunen van oplossingen, het efficiënter maken van processen en samenwerkingsverbanden die impact hebben op de maatschappij.

Segrun Monsma

Associé

|

06 51 26 40 69

Gerelateerde projecten