Sander Moret 

Sander heeft ervaring met de Jeugdwet, Zorg- en Veiligheid, Wvggz, re-integratie van ex-gedetineerden, narratief meten en evaluaties van interventies in het sociaal domein. Zijn vertrekpunt is altijd om samen en met het grote geheel voor ogen het vraagstuk aan te pakken. De professional weet meer vanuit zijn/of haar ervaring en die is belangrijk, maar ook elke burger kent een eigen unieke situatie waar verschillende domeinen elkaar raken die belangrijk is. En daar, op die raakvlakken, de samenwerking verbeteren en het maatschappelijk resultaat verhogen is waar hij het voor doet.

Door vragen te stellen en vooral te luisteren kan Sander snel analyseren en weet hij bruggen te slaan tussen vakinhoudelijke specialisten en mensen uit een ander vakgebied. Op die manier kan hij kennis en ervaring ontsluiten en beschikbaar maken bij verschillende groepen professionals en bij inwoners en zo achterhalen waar de samenwerking kan verbeteren.

Voor Sander is open communicatie belangrijk en is geen opdracht hetzelfde. Door zijn ervaring in strategisch project management en relatie management kan hij samen met u snel tot de kern komen, verbinden en impact maken. Want wie samenbrengt teweeg.

Sander Moret

Adviseur

|

06 15 38 56 83

Donwloads

Download

Gerelateerde projecten