Mariette Reineke

Mariette houdt van mensen, verbinding en van veel verschillende dingen doen in een dag. In haar rol als projectondersteuner is ze een echte spin in het web en ondersteunt ze met uiteenlopende projecten, zoals het narratief onderzoek en het landelijk meldpunt zorgwekkend gedrag. Daarnaast is ze hoofdredacteur van het platform De Eerstelijns, een interactief platform waarvoor ze interviews doet en webinars organiseert, waarbij ze in gesprek gaat met experts over uiteenlopende onderwerpen.

Ze is verantwoordelijk voor social media, schrijft artikelen en zorgt ervoor dat het verhaal van Lorenz naar buiten wordt gebracht. Ze is een geboren organisatietalent en zet zich als projectleider in voor de organisatie van netwerkbijeenkomsten, waardoor mensen werkzaam in de eerstelijns en het sociaal domein elkaar ontmoeten.

Ze houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en bouwt dagelijks aan relaties, zowel met collega’s als samenwerkingspartners. Ze ziet het leven als een groot klaslokaal; van iedereen kan ze iets leren en alles wat gebeurt, heeft een reden.

Mariette Reineke

Projectondersteuner

|

06 10 77 88 48

Downloads

Download

Gerelateerde projecten