Joyce Stakenburg

De missie van onze organisatie is om vanuit de inhoud maatschappelijk impact te maken in en rondom het sociaal domein. Als adviseur bij Lorenz ondersteun ik gemeenten bij de doorontwikkeling van het sociaal domein. Ik heb oog voor de belangen van alle partijen bij (complexe) vraagstukken en zorg voor een integrale aanpak waar partijen samen werken aan een maatschappelijke opgave. Daarbij denk ik graag mee met duurzame oplossingen waarmee de klant zelf verder kan. Ik ben als onderzoeker betrokken bij diverse onderzoeksprojecten. Mijn interesse ligt bij kwalitatief onderzoeken, waarbij ik aan de hand van interviews ervaringen en informatie ophaal bij de doelgroep. Ik heb oprechte interesse in de verhalen van mensen en kan daarbij goed luisteren. Mijn doel van onderzoeken is om met gedegen onderzoek uiteindelijk concrete aanbevelingen te kunnen doen om vervolgens met de resultaten aan de slag te gaan.

Regelmatig organiseer ik voor onze opdrachtgevers bijeenkomsten en conferenties waarin verschillende partijen bij elkaar worden gebracht om hun samenwerking te versterken en samen hun visie voor de toekomst te bepalen. Door mijn rol als adviseur denk ik ook inhoudelijk mee met de behoefte die de opdrachtgever heeft voor de invulling van het programma.

Werken bij Lorenz betekent voor mij samenwerken met mensen die iets betekenen voor de maatschappij en daar maak ik graag deel van uit.

Joyce Stakenburg

Adviseur

|

06 83 64 66 06

Donwloads

Download

Gerelateerde projecten