Jolien Sanders

Jolien is in haar rol als community manager van De Eerstelijns verantwoordelijk voor het verbinden van eerstelijns zorgprofessionals. De Eerstelijns is een interactief platform waar professionals van elkaar leren en kennis en ervaring uitwisselen. Op deze manier blijven zowel professionals als bestuurders op de hoogte van de actualiteiten in de eerstelijnszorg.

Met een achtergrond in communicatie, community management en ondernemerschap weet Jolien hoe ze samen met de communityleden een veilige omgeving kan creëren waar ervaringen gedeeld kunnen worden. Haar organisatorische kwaliteiten komen tot uiting in het opzetten van webinars en evenementen, en het ontwikkelen van creatieve communicatie-uitingen.

Er zijn al veel inspirerende samenwerkingen, voorbeelden en initiatieven ontstaan in het sociaal domein. We moeten van elkaar leren en deze kennis delen! Jolien zet zich in om de expertise van verschillende professionals te benutten, zodat de zorg in de toekomst goed, toegankelijk en betaalbaar blijft.

Jolien Sanders

Community Manager

|

06 22 31 63 87

Downloads

Download

Gerelateerde projecten