Coen Roksnoer

Met zijn achtergrond in Business Development zet Coen zijn talenten en vaardigheden graag in voor het sociaal domein en de zorg. Hij gedijt in contact met andere mensen en streeft ernaar hun behoeften te begrijpen door de juiste vragen te stellen. Het vermogen om zich in anderen te verplaatsen en zo een waardevolle partner te zijn, is wat hem drijft. Coen is gepassioneerd om de drijfveren van mensen te doorgronden en hen te begrijpen.

Dankzij zijn ervaring in de uitzendbranche, vooral met internationaal personeel, is hij bedreven in het omgaan met diversiteit. Zijn uitgebreide communicatieve vaardigheden, ontwikkeld door de vele gesprekken die hij dagelijks voerde, stellen hem in staat om de kern van problemen snel te doorgronden en hierop te reageren. Coen omarmt voortdurende ontwikkeling en blijft openstaan voor nieuwe uitdagingen.

Coen zet graag zijn tanden in diverse projecten voor Lorenz binnen het sociaal domein en de zorg om zo toegevoegde waarde te bieden. Hij houdt het oog op de bal, gaat graag uitdagingen aan en wil excelleren bij opdrachtgevers.

Coen Roksnoer

Junior adviseur

|

06 57 29 96 59

Donwloads

Download

Gerelateerde projecten