Met de blik naar buiten, krijg je zicht op binnen

Als experts in het sociaal domein en de zorg streven we naar impact vanuit de kern. Ontdek hoe wij gezamenlijk vleugels geven aan innovatie en betrokkenheid.

Wij helpen organisaties de beste versie van zichzelf te worden.

Bij Lorenz streven we ernaar om organisaties te begeleiden op hun reis naar de beste versie van zichzelf. Door diepgaand begrip, strategisch denken en samenwerking bevorderen we duurzame groei en maatschappelijke impact. Onze aanpak wordt gevormd door passie, expertise en de gedeelde overtuiging dat positieve verandering begint bij gezamenlijke inzet. Ontdek hoe Lorenz jouw organisatie helpt haar volledige potentieel te realiseren en een blijvende positieve impact te creëren.

Vind de juiste
expert hier

De juiste expert die perfect past bij jouw vraagstuk en doelstellingen. Onze gepassioneerde experts staan klaar om uw organisatie te begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Bij Lorenz streven we naar meer dan alleen advies; we zetten ons in voor duurzame groei en impact, waar expertise en passie samenkomen om jouw organisatie vooruit te brengen.

Onze leidende
principes

Wij zijn een bureau dat gericht is op het maken van impact

We zijn een impactgerichte organisatie met een groeistrategie die maatschappelijke impact benadrukt, niet omvang of omzet. We streven naar gezonde financiën en een managerloze, flexibele structuur met lage overheadkosten, met de focus op teruggeven aan de samenleving

Wij hebben hart voor de Publieke Zaak

We werken samen met zowel publieke als private partijen, waar we ons het meest op ons gemak voelen en de meeste waarde toevoegen. Sinds 2009 richten we ons op het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en implementeren

We bieden hoogwaardige adviesdiensten en duurzame oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken. We streven ernaar dat onze klanten zelfstandig verder kunnen en helpen actief bij hun ontwikkeling, zonder overbodige aanwezigheid.

Wij zijn onze eigen kwaliteit

We zijn meester in ons vak en leerling bij de ander. Dit kunnen we blijven omdat we kritisch zijn op onze eigen kwaliteit. We helpen elkaar vooruit in de opdrachten die we doen. We delen onze kennis waardoor we bij blijven, bij leren en onze klanten de beste kwaliteit en waar voor hun geld geven.

Wij werken samen met specialisten

We zijn een klein bureau dat streeft naar grote impact. Dit realiseren we door nauwe samenwerking met vakbekwame organisaties, zichtbaar of onzichtbaar voor onze klanten (transparantie staat voorop).

‘’Zet de werking in samenwerking’’

Wij helpen
onder andere

Kennis van zaken, Onze publicaties